Poslouchejte vítr a čekejte, až rozkvetou květiny - Akrylový nekonečný bazén v rodině

- 2022-05-05-

Theakrylový nekonečný bazénskrytý v „rýžovém poli“ je dokonalá moderní interpretace „krásného bazénu“ v textu Tao Yuana. Nekonečný bazén je úzce propojen s rýžovými poli. Zážitek z plavání s vůní rýže a klasy rýže na dosah je velmi romantický.

Dnes,akrylový nekonečný bazénje standardním vybavením luxusních rodinných domů. Akrylátový nekonečný bazén + pohled zezadu je velmi univerzální póza. Bez ohledu na hodnotu obličeje nebo make-upu vám pohled zezadu vždy dodá trochu tajemna a literární atmosféry.

Na okraji nekonečného bazénu si můžete vychutnat výhled na hory a nejkrásnější západ slunce v kaňonu. Nezapomenutelným zážitkem je také pohled na celý kaňon z nejvyššího bodu. Mohu jen říct, že všechno vaše plavání před tím byla jen koupel.

Útesový nekonečný bazén se neustále rozšiřuje směrem ven a je nejbližším místem k obloze a moři mraků. , Obdivujte západ slunce, dům je postaven v scenérii a lidé plavou v obraze, každá vteřina je druh požitku

Není tu žádný shon, není tu žádný provoz, jen vzduch je plný vůně rýžových polí a bahna, cvrlikání ptáků a kvákání žab na rýžových polích, díky nimž lidé dočasně zapomínají na starosti života a zůstat blíže přírodě a blíž.


KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylových oken, akrylových tunelů, akrylových námořních hall,akrylaquarium, akrylátový bazén, akrylátové akvárium, akrylátový polotovarzpracování dílů, akrylové lepení acrylic lepidlo, zakřivený akrylový list, služba instalace velkoplošných akrylových listů. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)