Jak rozlišit kvalitu akrylového listu

- 2022-04-26-

Existuje tolik značekakrylové výrobkyna trhu, jak můžeme rozlišovat mezi dobrým a špatným? Učme se z následujících metod:
1. Metoda pozorování
Můžete pozorovat, zda akrylový povrch vybledl nebo lesk není vysoký, a také můžete zjistit, zda je návod na akrylový list v souladu s materiálem, abyste mohli posoudit, zda se jedná o běžný materiál.
2. Způsob spalování
Pro vypálení si můžete vzít malý kousek akrylu. Pokud rychle hoří, znamená to, že kvalita akrylu je nekvalifikovaná.
3. Způsob přenosu světla
K průchodu akrylovou fólií lze použít bílé světlo. Kvalitní akrylátová deska má vysokou propustnost světla a po průchodu je bílá. Pokud je žlutá nebo modrá, znamená to, že kvalita není dobrá.
4. Metoda vkládání
Dvaakrylový listlze kombinovat dohromady. Špatné akryláty se po roztavení obtížně oddělují. Kvalitní akryláty se snadno oddělují. Proto lze pomocí tohoto experimentu rozlišit kvalitu akrylových desek.


KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)