Jaké jsou výhody použití akrylových akvárií?

- 2022-04-26-

Za normálních okolností je většina nádob na chov ryb, které používáme, skleněná akvária, která vypadají krásně a atmosféricky. K dispozici je ale stejně průhledná nádoba na chov ryb, která je také narozeným akrylovým akváriem.Akrylátové akváriumje vlastně jakési plexisklo a navíc má vyšší průhlednost. Myslím, že to je ve skutečnosti spíše plastové akvárium. Jaký je rozdíl mezi skleněným akváriem a akrylovým akváriem? Ve skutečnosti je rozdíl mezi těmito dvěma materiály stále velmi velký.
Důvěryhodné akvárium splní většinu vašich potřeb. Umožňuje světlu volně procházet a jakákoli turbulence vodních vln je bezvýhradně zobrazena. V barvě okrasných ryb není žádná odchylka a dokonce i jemná textura na každé rybí šupince je jasně viditelná.
Ale nekvalitní akvária jsou jako stárnoucí květiny. Jsou krásné a příjemné v květu a jejich barva bude matná a po zvadnutí dokonce ztratí na kráse.
Akvárium není rychloobrátkový konzument, ale časem se vyskytnou drobné problémy. Akvária s dobrými materiály a zpracováním jsou dražší než běžné akvária. Každodenní používání je mnohem lepší než u běžných akvárií a doba používání je o něco delší. Kdo by nechtěl koupit skutečné akvárium pro někoho, kdo chová ryby už dlouho?
Na trhu jsou dva oblíbené materiály pro akvária, akrylové akvárium a super bílé akvárium. Akryl je o něco levnější, ale cena super bílé je vyšší. Cenová hladina je názorně demonstrována v uživatelské zkušenosti.
Akryl je akvárkomateriál důrazně doporučený mnoha články. Vyznačuje se nízkou hmotností, dobrou propustností světla, silnou plasticitou a odolností proti rozbití. Pokud hledáte takový materiál akvária, je akrylové akvárium dobrou volbou.
Při skutečném používání možná jen zřídka zmíníte jeho vysokou kvalitu, protože z následujících nedostatků budou mít lidé pocit, že to za ty peníze nestojí.
Fatální nevýhodou akrylu je náchylnost k poškrábání. Pomocí škrabky na řasy vyčistěte řasy na stěně akvária, které zanechají na stěně drobné stopy. Tyto stopy nelze opravit a zůstávají na stěně nádrže dlouhou dobu a neustále se zvětšují, což vážně ovlivňuje okrasnou hodnotu.
Další nepřijatelnou vadou je stárnutí. Akryl je druh plexiskla. Zásadní rozdíl mezi akrylátovým a obyčejným sklem spočívá v materiálu.
Rychlost stárnutí akrylu je mnohem rychlejší než u běžného skla a stárnoucí akrylové sklo žloutne a křehne. Křehký znamená snadno se zlomit. Takže praskání je třetí závada, zvláště u velkých akvárií.
Akryl je původně odolný proti korozi, ale voda a alkálie se hromadí na stěně válce na povrchu vody a tvoří bílé skvrny. Pokud zvolíte mořskou nádrž, je tento jev patrnější. Otázka tedy zní, za předpokladu nepoškrábání stěny válce, jakou metodu plánujete použít k odstranění často se vyskytující vody a zásad?
Akryl má silnou plasticitu a je hlavním materiálem pro ohýbací válce za tepla. Ale také z tohoto důvodu se také snadno deformuje. Pokud neuděláte Lajin, může se po několika letech zdeformovat. Ale musíte se ujistit, že používáte stejné akvárium několik let, abyste měli takové potíže.

Všechno má dvě strany. Přestože je ultrabílý válec těžší než gram a snáze se rozbije, má dobrou propustnost světla a dokáže ukázat bohaté světlo, stíny a barvy vodní scény, takže bude příjemnější.


KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)