Co potřebujete vědět před nákupem akrylového akvária

- 2022-04-25-

Lze akryl použít jako akvárium? Ano, můžete také vytvořit velmi velká akvária, jako je velká nádrž na ryby v oceánském světě. Akrylátové akvária ještě nebyly ve velkém měřítku popularizovány a stále jsou specializovaným vodním produktem. Celá akvária je průhledná a nemá žádné spoje, což je krásnější a bezpečnější než běžné skleněné akvária. Váží méně než jednu pětinu skleněné akvária.
Základní vlastnosti akrylového akvária
1. Ve srovnání s běžnými skleněnými akváriami mají akrylové akvária lepší odolnost proti povětrnostním vlivům, odolnost vůči kyselinám a zásadám a silnější izolaci.
2. Efekt prostupu světla je dobrý, až 93 %. Zároveň je intenzita světla akvária menší, což může lépe šetřit elektrickou energii.
3. Akrylátové akvária mají silnou odolnost proti nárazu, šestnáctkrát vyšší než běžné skleněné akvária, a mají delší životnost ve srovnání s podobnými typy akvárií.
4. Oproti akváriím stejného typu je hmotnost akrylových akvárií lehčí, poloviční oproti skleněným akváriím a ve srovnání s běžnými akváriami jsou krásnější a barevnější.
5. Tvar se velmi mění, plasticita je pevnější a zpracování se snadno tvaruje.
6. Akrylátové akváriajsou snadněji čistitelné a pohodlnější na údržbu než běžné akvária. Mají vyšší odolnost proti povětrnostním vlivům, vyšší nominální měkkost, lepší lesk a vlastnosti při nízkých teplotách.
7. Akrylátové akvária jsou odolnější proti opotřebení a nepodléhají zkáze.


KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)