Co je reklamní akryl a jeho použití

- 2022-04-25-

Akrylové výrobkyzahrnují akrylovou desku, akrylové plastové částice, akrylový světelný box, vývěsní štít, akrylovou vanu, akrylový umělý mramor, akrylovou pryskyřici, akrylovou (latexovou) barvu, akrylové lepidlo a tak dále.

Běžnýakrylové výrobkyjsou akrylové výrobky vyrobené ze surovin, jako jsou akrylové granule, desky nebo pryskyřice, různými způsoby zpracování a kombinované s náhradními díly různých materiálů a funkcí. Pokud jde o akrylové vlákno, akrylová bavlna, akrylová příze a akrylový nylon, které jsou běžně slyšet, označují umělá vlákna polymerizovaná z kyseliny akrylové, která nesouvisejí s akrylovými produkty.

Mezi nimi to lidé často říkajíakrylová deskaje polymethylmethakrylátová (PMMA) deska, která je polymerována "methylmethakrylátovým monomerem (MMA)". Nebo se vytlačuje z akrylových pelet přes extrudér. V minulosti byla deska běžně známá jako plexisklo. Akryl je odvozen z anglického akrylu, což znamená PMMA deska vyrobená z organické sloučeniny MMA. Jeho průhlednost a propustnost světla jsou jako sklo. Všechny desky vyrobené z průhledných plastů jako PS, PC nebo podřadného recyklovaného MMA jsou souhrnně označovány jako plexisklo. Pro rozlišení se PMMA deska vyrobená z vysoce kvalitního čistého MMA nazývá akrylová deska, aby se odlišila od běžné plexi desky.

KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)