Opatření pro nákup akrylového akvária

- 2022-04-25-

Při nákupu anakrylové akvárium, věnujte pozornost tomu, zda na povrchu akvária nejsou škrábance, škrábance, uzlíky, víry, stopy povrchového smrštění (zejména v rozích), praskliny, důlky, plísně, skvrny od alkálií, skvrny od vody a střed desky. Žádné bubliny a cizí nečistoty.

Co se týče údržby akrylového akvária, nejčastěji říkáme, že nelze přímo použít štětec. Jak se tedy mohu starat o to, že nemohu použít štětec?
Čištění: Pro obecné ošetření prachu jej lze přímo opláchnout vodou nebo vyčistit vlhkým hadříkem a poté otřít měkkým hadříkem. Pokud je povrch mastný, můžete přidat vodu s jemným čisticím prostředkem a vydrhnout měkkým hadříkem.

Voskování: K výroběakrylové akváriumjasné a jasné, můžete použít tekutý leštící vosk a rovnoměrně jej otřít měkkým hadříkem, abyste dosáhli cíle.
Leštění: Pokud je výrobek poškrábaný nebo povrch není silně opotřebovaný, můžete zkusit použít leštící stroj (nebo voskovač na auta) k instalaci hadříku, ponořit přiměřené množství tekutého leštícího vosku a rovnoměrně jej vyleštit, aby se zlepšilo.

Jak vybrat filtrační systém
Obecně, protoževelké akrylové akváriamají větší vodní plochu než běžné domácí akvária, je třeba je vybavit odpovídajícím záchranným systémem. Ve skutečnosti, ať už se jedná o malé akvárium pro domácí použití nebo velkou vodní nádrž v akváriu, k dosažení účelu zachování různých známek života je zapotřebí řada zařízení.

Život udržující systém velkého akrylového akvária se obecně skládá z oběhového systému, sterilizačního systému a biochemického systému. Každý systém tvoří jeden celek a společně zpracovává odpad vzniklý přežitím ryb. U různých ryb a vodních organismů je konfigurace životodárného systému velmi odlišná. Je nutné navrhnout vhodný život udržující systém podle životních charakteristik a potřeb přežití různých organismů. Systém.

Velké akrylové akvária jsou vysoce specializované a musí být chovány profesionálními jednotkami, jako jsou akvária. Příslušná investice do záchranného systému je poměrně velká a zároveň vyžaduje i vysoké odborné znalosti. Mezi běžná zařízení pro záchranu života v akváriu patří separátory proteinů, generátory ozonu, biochemické filtry, filtry s aktivním uhlím a další vybavení.


KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)