Klasifikace reklamního akrylátu

- 2022-04-25-

Akrylová odlévací deska(reklamní akryl): vysoká molekulová hmotnost, vynikající tuhost, pevnost a vynikající chemická odolnost. Tento druh desky se vyznačuje malým dávkovým zpracováním, nesrovnatelnou flexibilitou v barevném systému a efektu povrchové textury, kompletní specifikací produktu a vhodný pro různé speciální účely.

Akrylová extrudovaná deska(reklamní akryl): ve srovnání s litou deskou má extrudovaná deska nižší molekulovou hmotnost a slabší mechanické vlastnosti. Tato vlastnost však napomáhá ohýbání a tvarování za tepla a napomáhá rychlému vakuovému tvarování puchýřů při manipulaci s deskami velkých rozměrů. Současně je tolerance tloušťky extrudovaného plechu menší než tolerance litého plechu. Protože vytlačování je automatická výroba ve velkém měřítku, je nepohodlné upravovat barvu a specifikace, takže rozmanitost specifikací produktu je omezená.

Klasifikace materiálu akrylových desek v Číně je rozdělena hlavně do tří kategorií (reklamní akryl): první, dovezená deska; Za druhé, tchajwanská kapitálová rada; Za třetí, domácí deska. Jejich rozdíl spočívá v původu a (MMA) čistotě použitých surovin. To je také klíčem k určení kvality a ceny talířů.

KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)