Představit způsob zpracování akrylových výrobků

- 2022-04-25-

Jak zpracovatakryla jaké jsou techniky zpracování? Řezání laserem je bezdotyková metoda řezání. Laserem řezaný akryl může řezat akryl do různých tvarů podle libosti. Může řezat postavy, obrázky a lze jej použít na nábytek a tak dále. Použití laserového řezání na botu může využít akryl k výrobě různých log, včetně rozcuchaných obrázků atd., což má velmi důležitou roli a orientaci v reklamním průmyslu. Řezání akrylem je nejběžnějším procesem při použití laserového řezání a soustružení akrylu.
Akryllze také přímo děrovat. Ve srovnání se sklem má akrylát velmi dobré mechanické vlastnosti při zpracování. Použití laserového řezání a děrování má velmi vysokou přesnost montáže. Snímky stačí udělat pouze v počítači. Počítač prorazil akryl.
Akryl sám o sobě má vysokou průhlednost. Leštící akryl zajišťuje vysokou průhlednost podobnou krystalu. Leštěný akryl je velmi hladký a vysoce hodnotný. Může být použit pro mnoho druhů řemesel. Akrylový materiál se roztaví při 70°-100° a toto teplo lze využít k úpravě tvaru akrylu, včetně nepravidelných tvarů.
Akrylové ohýbání za tepla lze provádět různými způsoby. Mnoho akrylových desek může být umístěno na ohýbací stroj za tepla a formovací formu současně pro ohýbání a tvarování za tepla. Většina ohýbání za tepla prochází pouze jednoduchým nebo paralelním ohýbáním za tepla. Hledisko ohýbání za tepla může být fixováno podle potřeby řízení pohledu.

KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)