Co mám dělat, když je akrylové akvárium náhodně poškrábáno?

- 2022-04-25-


Akrylátové akváriumškrábance, nebojte se, ve skutečnosti se škrábance z akrylových akvárií v porovnání se skleněnými akváriami poměrně snadno čistí a řeší. Dokud nejsou škrábance příliš hluboké, lze je snadno zvládnout ručně.
Naučte se, jak správně poškrábat akrylové akvárium.
Dále si připravme následující položky pro ukázku:

1. Dva akrylové čistící a udržovací gely.
2. Leštící bavlna.
3. Existují i ​​papírové pásky.

Vypláchněte akvárium čistou vodou, osušte kapky vody čistou bavlněnou látkou po dobu několika minut a poté rám terče poškrábejte páskou.

Vytlačte brusné lepidlo na vyleštěnou bavlnu nebo jej vytlačte na akrylový povrch

Začněte leštit rám, nezapomeňte jej leštit na kruhu, pokud máte pocit, že brusivo nestačí, stačí jej naplnit a pokračovat v leštění.

Po broušení očistěte povrchovou brusku čistou vodou, ale povrch je stále mastný. Můžete použít prsty k opláchnutí velmi malým množstvím neutrálního pleťového mléka. Po dokončení opláchněte a osušte čistou vodou. Tím dosáhnete velkého úspěchu.

Tipy: Broušení akrylem se používá pro úpravu jemných škrábanců vlhkostí. Pokud se jedná o hluboký škrábanec, může jeho odstranění trvat delší dobu. Může být zapotřebí malý mlýnek.

V opačném případě musí být vaše ruce tak kyselé, jako byste jedli citron, takže, ach, vybírejte pečlivě nástroje na čištění akvária a dávejte pozor, zda je v čištění písek a kamínky.

Škrábance na skleněných akváriích jsou nepříjemné. Pokud nemáte doma elektrické nářadí, je třeba k odstranění jemných škrábanců nebo hlubokých škrábanců použít elektrické nářadí.


KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)