Jak se vypořádat s problémem ohýbání akrylového plechu

- 2022-04-25-

Jak vyřešit problém ohýbáníakrylový list? Vertikální způsob broušení Po nalepení tyčového plexiskla nebo tlustého deskového plexiskla se přímo brousí a leští na brusném kotouči. Řemeslo postavené touto metodou je podobné určitému druhu sochy, složené z barevných jmenovitých tvarů, tvořících jedinečný umělecký obraz.

Metoda lámání: Překryjte a slepte deskové plexisklo, model bytu Haikou, a poté přímo řezte a brouste sekci do tvaru. Theplexiskloruční práce vyrobené touto metodou mohou získat efekt změny barvy a přirozené jednoduchosti. Způsob vylepování: Po rozřezání plexiskla do určitého tvaru jej nalepte na rovnou plochu.

Mozaiková metoda: Vystřihněteakrylový listrůzných barev do geometrických tvarů, které potřebujeme, a poté je vložíme a spojíme na spodní desku. Tato metoda vyžaduje těsné spojování a ostré hrany a rohy, aby barva mohla být intenzivní a integrovaná. Metoda tepelného spaření: Zpracujte plexisklo do určitého tvaru, zahřejte plexisklo a přímo ručně vyrobte a hněteme plexisklo.

Z těchto metod vyplývá, že by měli mít předem dobrou představu o složení, být obratní a udeřit, dokud je železo horké. Řemesla vyrobená touto metodou mají výhody tučných čar a jednoduchých obrázků. Plexiskla se po zahřátí formuje lisováním za tepla ve formě. Rukodělné výrobky vyrobené touto metodou modelování jsou baculaté, křivočaré, silné trojrozměrné a mají efekt reliéfu. Forma na lisování za tepla může být tvarována dřevem a maltou, poté se jako samčí a samičí formy používají lité olovo, 3lianové materiály a sádrové materiály. Organické sklo lze po zahřátí lisovat.


KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)