Použití akrylu

- 2022-04-22-

1. Akrylové výrobky zahrnujíakrylové desky, akrylové plastové pelety, akrylové světelné boxy, vývěsní štíty, akrylové vany, akrylový umělý mramor, akrylová pryskyřice, akrylové (latexové) barvy, akrylová lepidla atd., s širokou škálou produktů.
2. Akrylové výrobky, které lidé běžně vidí, jsou akrylové výrobky sestavené ze surovin, jako jsou akrylové pelety, desky nebo pryskyřice, různými metodami zpracování as různými částmi z různých materiálů a funkcí. Pokud jde o běžně slyšené akrylové vlákno, akrylovou bavlnu, akrylovou přízi, akrylový nylon atd., týká se umělých vláken vyrobených polymerací kyseliny akrylové a nemá nic společného s akrylovými produkty.
3. Mezi nimi,akrylový listlidé často říkají, že je to polymethylmethakrylátová fólie z polymerního methylmethakrylátu (PMMA), která je polymerována „methylmethakrylátem (MMA)“. Nebo se vytlačuje z akrylových pelet přes extrudér. V minulosti se desce běžně říkalo plexisklo. Akryl je odvozen z anglického akrylu, což znamená PMMA deska vyrobená z organické sloučeniny MMA. Jeho průhlednost a propustnost světla jsou jako sklo. Všechny desky z průhledných plastů jako PS, PC atd. nebo podřadného recyklovaného MMA jsou souhrnně označovány jako plexisklo. Pro rozlišení se PMMA deska vyrobená z vysoce kvalitního čistého materiálu MMA nazývá akrylátová deska, aby se odlišila od běžné plexi desky.

KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)