Nejnovější aplikace akrylu

- 2022-04-21-

Nábytek z akryluse poprvé objevil v Evropě a vyvinul se v 90. letech 20. století. Výrazného rozvoje dosáhl akrylový nábytek až ve 21. století.

Ve špičkových hotelech a vilách můžete vidět akrylový nábytek v oblasti bytových dekorací.

Akrylátový stůl Od prvníhoakrylový listvyrobeno německou společností Rohm & Haas v roce 1920, aplikace akrylu je stále rozsáhlejší. Akrylátový nábytek se poprvé objevil v Německu. V roce 1941 německého řemeslného designéra náhle napadlo, když navrhoval doplňky. Pokud lze akryl použít jako materiál pro nábytek, bylo by to perfektní.

Akrylový nábytek se poprvé objevil v Evropě a vyvinul se v 90. letech 20. století. Akrylátový nábytek dosáhl značného rozvoje až v 21. století. Akrylátový nábytek lze vidět ve špičkových hotelech a vilách v oblasti bytových dekorací.
Akrylový stůl

Od té doby, co německá společnost Rohm & Haas vyrobila v roce 1920 první akrylátovou desku, se aplikace akrylátu stala stále širší. Akrylátový nábytek se poprvé objevil v Německu. V roce 1941 německého řemeslného designéra náhle napadlo, když navrhoval doplňky. Pokud lze akryl použít jako materiál pro nábytek, bylo by to perfektní. Navrhl tedy designovou kresbu konferenčního stolku s použitím akrylu jako materiálu. Tianhou vyrobil konferenční stolek. Vzhled byl dokonalý, jak původně očekával, ale chyběl konstrukční návrh. Zatím,akrylový nábytekbyl narozen.

KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)