Výhody průhledného bazénu s akrylovým materiálem

- 2022-04-21-

Dnes si pojďme udělat výčet
1. Bezbarvý a průhlednýakrylprostěradlo, s propustností světla přes 93 %.
2. Má silnou adaptabilitu na přírodní prostředí. I když je dlouhodobě vystaven slunečnímu záření, větru a dešti, nezmění to na výkonu. Má dobrý účinek proti stárnutí a lze jej bezpečně používat venku. Může zaručit, že nedojde k zežloutnutí po dobu 15 let. .
3. Dobrý výkon při zpracování, vhodný pro mechanické zpracování a snadné tvarování za tepla.
4. Netoxický, nezávadný i při dlouhodobém kontaktu s lidmi. Při spalování však vzniká formaldehyd a oxid uhelnatý.
5. Silná odolnost proti nárazu, šestnáctkrát vyšší než u tvrzeného skla stejné tloušťky. V každém inženýrském projektu je bezpečnost na prvním místě.
6. Vynikající izolační vlastnosti.
7. Nízká hmotnost, o polovinu lehčí hustota než běžné sklo a menší zatížení stavební konstrukce a podpory.
8. Silná plasticita, velká změna tvaru, snadné zpracování a tvarování.
9. Míra recyklace je vysoká. Recyklovaná akvarijní akrylátová deska se rozkládá a čistí speciálním procesem a je to vynikající materiál pro výrobu dekorativní akrylátové desky, která je uznávána rostoucím povědomím o životním prostředí.

10. Pohodlná údržba, snadné čištění, déšť lze čistit přirozeně nebo drhnout alkalickým mýdlem a měkkým bavlněným hadříkem.

KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)