Důvody obliby zakázkových velkých akvarijních akvárií

- 2022-04-21-

Většinavelké akrylové akváriavytvořily určité měřítko ve velkých nákupních centrech, luxusních hotelech a soukromých vilách. Proč si tedy akvária ve velkém měřítku vybírají k výrobě akrylové materiály? Ve skutečnosti nejde o nic jiného než o následujících šest výhod akrylových materiálů a níže se o ně s vámi podělím.
1. Akrylátové akváriummá nízkou hmotnost
Hustota akrylu je 1,2 kg/dm3 a hmotnost materiálu stejné velikosti je pouze poloviční oproti běžnému sklu.
2. Tlaková kapacita akrylových akvárií je vyšší než u skleněných akvárií
Akryl vyrobený v dosavadním stavu techniky může být složen na 700 mm silnou akrylovou desku a samotné sklo je náchylné k prasknutí a zranění lidí po stlačení. Relativně řečeno, akryl je relativně bezpečný.
3. Akryl má vysokou propustnost světla
Propustnost světla u akrylové desky je asi 93 % a propustnost světla u skla je asi 75 %.
4. Akryl má silnou plasticitu
Akryl lze zpracovávat za studena i za tepla podle potřeb zákazníka a lze z něj vyrobit různé ideální tvary, s extrémně bohatou expresivitou a nejvyšší pevností v tahu je až 70 MPa.
5. Proces spojování akrylem
Akrylátové akvária, podmořské tunely, akrylové raftingové řeky atd. mohou být zpracovány technologií bezešvého spojování, což je technologie odlévání akrylových surovin. Po zaspárování je celé tělo pevné a krásné, což je u skleněných akvárií nedosažitelné. Je to také po letech výzkumu, vývoje a technologií. Důležitý úspěch inovace.
6. Akryl má silnou opravitelnost
Na povrchu akrylového akvária jsou škrábance, které lze ručně vyleštit a opravit.

Shrnutí: Akrylátové akvárium je špičkový akvarijní produkt. Integrální tělo nádrže hladce spojené akrylovými surovinami má výhody krásy, bezpečnosti a průhlednosti. Ve srovnání s tradičními skleněnými akváriami má lepší pozorovací efekty, rozmanitější tvary a chov. Je zde více ryb, které mohou ukázat designovou kulturu akvária komplexněji, takže zákazníci mohou při konzumaci pocítit potěšení z těsného kontaktu s oceánem.

KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)