Akrylový podvodní tunel vás zavede na dno vody

- 2022-04-21-

Chcete zažít barevný podmořský svět zblízka? Přijďte se podívat na představení Podmořského světaakrylový podvodní tunel. Toto je virtuální panoramatické pohlcující akvárium postavené s vodními živočichy řeky Mekong a tropickým deštným pralesem jako jádrem.
Je tam krásnéakrylový podvodní tunel
270° pozorovací plocha vám poskytne panoramatický výhled na všechny druhy elfů a podivné ryby na dně řeky Lancang – řeky Mekong, jako byste se ocitli v kouzelném vysněném království elfů.
Hudební rytmus v bludišti medúz dokonale odpovídá frekvenci plavání medúzy. Využívá špičkovou technologii ke spojení s medúzami ke změně různých barev. Každá malá medúza má pouze 6 měsíců života, ale za tuto krátkou dobu si uchová to nejlepší. Dal jsem ti to, abys vytvořil krásný svět medúz.
Při chůzi v něm je horizont průhledný a jasný, jako by se sebe a podvodní svět spojily, což je skutečně způsobeno krystalickou průhledností akrylu.

Dobrá houževnatost, odolnost proti povětrnostním vlivům, chemická stabilita a snadné zpracování akrylových materiálů také vytvořily tak rozsáhlý projekt podvodního tunelu. Například oblouková deska podvodního tunelu akvária musí být přizpůsobena do různých úhlů, jako je 90 stupňů, 180 stupňů a 270 stupňů, a okno výkonu akvária musí být přizpůsobeno do různých kreativních tvarů.

KINGSIGN® AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)