Design nekonečného bazénu a výběr stěny nekonečného bazénu

- 2022-06-20-

Design a výběr materiálů jsou pro bazén velmi důležitými kroky a dobré materiály jsou možná hlavním důvodem, proč být dobrým pouzdrem na bazén.

 

Ve skutečnosti neexistuje žádná konkrétní definice pro návrh tvaru. Nyní často vidíme: obdélníky, čtverce, kruhy, půlkruhy, hvězdy a nepravidelné tvary. Ve skutečnosti potřebujeme pouze zkombinovat podmínky místa a koncept designéra, abychom vytvořili jiný dojem z nekonečného bazénu.

 

Materiály bazénových stěn do jisté míry určují styl bazénu, bazénová stěna je také jednou z důležitých součástí tvorby bazénové krajiny. Materiálové uplatnění plavecké plochy se projevuje především ve stěně bazénu, dně bazénu, krycím kameni a okolních plošinách. V současnosti jsou nejběžněji používanými materiály pro stěny a dna bazénů keramické dokončovací materiály, a to kvůli jejich stabilnímu výkonu, sytým barvám a bez omezení přírodního kamene (jako je pan-alkali). Cena je přiměřená a efekt je pro designéra přijatelný.

 

Podobně, aby bylo možné lépe zobrazit 'infiniu nekonečného bazénu designér také vybere jednu nebo několik stran, aby zvolil průhledné akrylátové desky jako stěnu bazénu, protože akrylátová stěna bazénu nejen lépe odrážíjádroz nekonečného bazénu, ale také aby plavecký bazén pokrytý tajemnou barvou pod osvětlením bazénu ladil.


klíčové slovo:

Nekonečný bazén

Akrylátový bazén

Design bazénu

příslušenství ke stěnám bazénu

KINGSIGN®AKRYLse specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechu. podrobnosti získáte na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)