Akrylový displej Výhody a poznámky

- 2022-07-19-

výhody:Akryl je vysoce transparentní plastový materiál, vzhled podobný krystalu; odolný vůči povětrnostním vlivům, vhodný pro použití na všech místech a klimatu; odolný proti pádu, dont se zlomit při silném nárazu; Pokud jsou akrylové povrchy poškrábané, můžeme místa poškrábání vyleštit a výrobky vyrobit nové, to je místo, kde mohou jiné materiályt porovnat s. Nyní se poptávka po akrylu každým rokem stále zvyšuje a aplikuje se na více oborů.

Zde připojte vlastnosti akrylátů pro kontrolu:

 

Co musíme vzít v úvahu Kdy akrylové stojany?

Za prvé, akrylová deska s povrchovou pevností je velmi tvrdá. Při aplikaci a výrobě bychom měli dávat pozor, aby nedošlo k poranění pracovníků a poškrábání akrylového povrchu. Ale pokud dojde k poškrábání akrylového povrchu, neNebojte se, můžeme to upravit broušením a leštěním škrábanců.

Za druhé, akryl má koeficient roztažnosti. Při montáži akrylových výrobků je třeba zvážit a vypočítat dostatečnou a vhodnou dilatační mezeru.

Za třetí, akrylové materiály snadno povedou k bodovému výboji a také snadno absorbují prach. MUSÍ používat měkkou bavlnu a namočit do mýdlové vody, aby se odstranil prach. To je také jedna z výhod akrylů, čištění je snadné.


klíčová slova:

akrylový displej

výstavní stojany

akrylové výrobky

nábytek z plexiskla

akrylový nábytek

akrylové výstavní stojany