Akryl â Nový typ potravinářských materiálů

- 2022-07-26-

Obaly potravin, potravinářské náčiní a pomocné materiály, zařízení, nástroje a další materiály a produkty používané při zpracování a přípravě potravin, které přicházejí do styku s potravinami, jsou souhrnně označovány jako materiály pro styk s potravinami (FCM). Mezi běžné materiály pro styk s potravinami patří plasty, kovy, sklo, keramika, vláknité výrobky atd.




Akryl, také známý jako plexisklo, Perspex, PMMA (polymethylmethakrylát). Akryl je zdaleka nejkvalitnější a nejvýhodnější cena syntetických transparentních materiálů. V posledních letech se postupně používá při výrobě špičkových potravinářských obalových materiálů, jako jsou odlévače vína, kuchyňské krabičky na koření, plastové tácky atd., a je široce spotřebováván. jsou vítány a široce používány.


  


Vzhledem k vysoké průhlednosti, vysoké tvrdosti a relativně nízké ceně PMMA patří mezi současné materiály pro styk s potravinami s akrylem jako hlavním tělesem v oblasti oběhu především obaly na potraviny a nástroje:

Nádoby na balení potravin: akrylové krabičky na občerstvení, akrylové ovocné talíře, akrylové plastové kelímky, akrylové nádoby na koření, akrylové uzavřené nádoby, akrylové průhledné lahve na olej s plochým víkem a další nádoby na potraviny;

Nástroje na balení potravin: akrylový stojan na dorty, akrylový vícevrstvý stojan na potraviny, akrylové umělecké brčko na nápoje, akrylplastová lopata na led, akrylová plastová potravinová spona atd.


Kingsign se specializuje na výrobu a export akrylu, úroveň kvality je čistě lucite MMA, mezitím,poskytujeme našim klientůmcertifikát FDA, CE certifikát, nejnovější zkušební zpráva RoHS. 


klíčová slova:

Akrylové listy

Potravinářské akrylátové desky

akrylové listy kingsign

akrylové výstavní stojany

průhledné akrylové desky

potravinářské akrylové výstavní stojany