Proč zvolit akrylát pro nekonečné bazény

- 2023-05-12-

Akrylátový bazén Infinityje v současné době stále oblíbenější, proč se v bazénech používá akrylový materiál, existují některé výhody, jako jsou následující:

Akrylátové bazénymají pomalý přenos tepla, dobrou izolaci a žádný "studený" pocit při kontaktu s povrchem těla. Ve srovnání s litinovými nebo ocelovými bazény mají teplejší a měkčí pocit. Přestože se také jedná o druh skla, akrylát není tak „křehký“ jako sklo a jeho odolnost je 200x silnější než běžné sklo, téměř se nerozbije. Jeho nosnost se mění s tloušťkou a čím je tlustší, tím je pevnější. Akryl má tvrdou stranu a měkké vlastnosti a je velmi vhodný pro modelování

Akrylátový plech má vynikající povrchovou úpravu, jeho odolnost proti opotřebení je ekvivalentní hliníku, nelze jej snadno poškrábat a snadno se čistí. Pokud dojde k ostrým škrábancům, lze tyto škrábance také snadno opravit. K jejich otření lze použít běžnou bílou zubní pastu, do panelu lze integrovat pigmenty a barva je velmi stálá. Po dlouhodobém vystavení světlu a dešti není snadné vyblednout a ruka je hladká, bez skvrn od potu a otisků prstů.


KINGSIGN® AKRYL se specializuje na všechny druhy akrylových plechů, akrylové okno, akrylový tunel, akrylovou námořní halu, akrylové akvárium, akrylový bazén, akrylové akvárium, akrylové polotovary pro zpracování, akrylové lepicí akrylové lepidlo, zakřivený akrylový plech, velkoplošný akryl služba instalace plechů. podrobnosti získáte na: +61 415999843 (Whatsapp/Wechat)