Metody zpracování akrylové tuby.

- 2021-08-02-

Akrylová trubicezpůsoby zpracování a výroby takto:
1. Metoda lisování za tepla

Po zahřátíakrylový list,ve formě se lisuje za tepla. Ruční práce vyrobené tímto typem vzhledu mají vlastnosti plnosti, zakřiveného oběhu, silné trojrozměrnosti a úlevy. Formu pro lisování za tepla lze tvarovat dřevem a kaly a poté se jako mužské a ženské formy používají lité olovo a sádrové materiály a akrylát lze lisovat a tvarovat po zahřátí.


2. Vertikální metoda broušení

Po nalepení tyčinkovitého akrylátu nebo tlustého deskového plexiskla se přímo brousí a leští na brusném kotouči. Řemesla vyrobená touto metodou jsou podobná některým druhům soch a mají jedinečný umělecký obraz.


3. Mozaiková metoda

Odřízněte akrylové blokyrůzných barev do požadovaných geometrických obrazců a vložit je na spodní desku. Tato metoda vyžaduje úzké spojování, ostrou konkurenci a může mít intenzivní barvy, ale má také bezproblémový efekt.


4. Zlomený způsob broušení

Desky akrylových stohů se skládají dohromady a poté se přímo vytvoří průřez. Řemesla vyrobená touto metodou lze barevně změnit.Výše uvedené metody can použít zaměnitelně a nejlepší metoda je stanovena podleg uměleckým potřebám exteriérového plánování.