Proč se doporučuje používat akrylátový materiál pro velké nádrže na ryby?

- 2021-09-28-

1.Plexisklo se také nazývá akryl, má výhody vysoké průhlednosti, nízké ceny, snadného strojního zpracování atd., Je běžně používaným náhradním materiálem skla, jeho chemický název je polymethylmethakrylát.
2. Plexisklo má dobrou průhlednost a vynikající odolnost proti stárnutí; jeho měrná hmotnost je menší než polovina běžného skla, ale jeho odolnost proti fragmentaci je několikrát vyšší; má dobrou izolaci a mechanickou pevnost; je odolný vůči kyselinám, zásadám a solím. Má silnou odolnost proti korozi; a snadno zpracovatelné; může být použit pro lepení, řezání, hoblování, vrtání, gravírování, broušení, sítotisk, pískování a další ruční a mechanické zpracování. Po zahřátí může být ohýbán a tvarován do různých organických skleněných výrobků, proto název Siyi plexisklo označuje ruční práce nebo spotřební výrobky vyrobené z materiálů z plexiskla podle jejich dobrých vlastností.
3. Plexisklo má výhody nízké hmotnosti, nízké ceny a snadného tvarování. Mezi její metody lisování patří lití, vstřikování, mechanické zpracování, lisování tepelným procesem (třílistá karta s otočným stolem) a tak dále. Zejména pro vstřikování může být vyráběno hromadně, výrobní proces je jednoduchý a náklady jsou nízké. Proto je jeho aplikace stále běžnější. V současné době se většinou používá v přístrojových a měřicích součástech, automobilových světlech, optických čočkách, průhledných trubkách atd.
4. Akryl má vysokou průhlednost, s propustností světla 93%a má pověst „plastového krystalu“. A má dobrou odolnost proti povětrnostním vlivům, zejména pro venkovní použití, je na prvním místě mezi ostatními plasty, má dobrou povrchovou tvrdost a lesk, zpracovatelnost a lze z něj vyrobit různé požadované tvary a výrobky. Kromě toho existuje mnoho typů desek a bohatých barev (včetně průsvitných barevných desek) a další funkcí je, že tlusté desky mohou stále udržovat vysokou průhlednost.
KINGSIGN ACRYLIC se specializuje na všechny druhy akrylových fólií, akrylátových oken, akrylových tunelů, akrylových mořských hal, akrylových akvárií, akrylových plaveckých bazénů, akrylových nádrží na ryby, akrylových polotovarů, akrylových lepidel, zakřivených akrylových fólií, velkých služba instalace akrylového plechu v měřítku. Podrobnosti najdete na: 0086 13370079013 (Whatsapp/Wechat)